Uit ’t verre Oosten

Namasté!

De Aziatische keuken is immens populair! De ingrediënten zijn supervers. Vlees, vis, kip, tempeh en groeten, het wordt allemaal gebruikt. Op een hoog vuur gebakken met heerlijke kruiden en specerijen blijven alle smaken behouden.

Na de Tweede Wereldoorlog kwam de Indische keuken door Indische Nederlanders en militairen naar Nederland. In ons kikkerlandje maakten we kennis met het eten uit het Verre Oosten. De gerechten werden aangepast aan de smaak van de Nederlanders, dus verdwenen er minder kruiden in de wok. Wat waren we gek op de ‘aangepaste’ bahmi, saté en kroepoek! Inmiddels houden we meer van de authentieke keuken.

Autentiek Chinees

Al jaren biedt Carla, met veel succes, de workshop Authentiek Chinees. Een heuse aanrader! De Kokkerie werkt met originele kruiden en specerijen. Zo proeft u de échte gerechten. Bij De Kokkerie kunt u ook terecht voor de Japanse keuken, een workshop sushi & sashimi maken of bereidt u een Indische rijsttafel met allemaal kleine gerechtjes.

Kies een workshop en bepaal samen met Carla uw persoonlijk invulling.

Deelname:      9 tot 14 personen
Kosten:            vanaf € 67,50 per persoon inclusief bijpassende wijn, andere consumpties en receptuur

Eigen gemaakte sushi is écht veel lekkerder