Kookworkshop in regio Eemnes?

Heb je zin in een gezellige en heerlijke dag of avond met je vrienden op stap? Kom dan naar de Kokkerie in regio Eemnes. Wij verzorgen verschillende kookworkshops waar aan variatie in de gerechten geen gebrek is. Samen met je collega’s, vrienden of familieleden kun je een genieten van de lekkerste gerechten van over de hele wereld die door jullie zelf zijn klaargemaakt. Iedereen wordt ingedeeld groepjes van maximaal 3 of 4 personen om verschillende gerechten te gaan bereiden. Zodra alle gerechten bereid zijn, verplaatsen we naar de ruime woonkamer om gezamenlijk de zelf klaargemaakte gerechten op te eten. Een glas wijn mag daar natuurlijk niet bij ontbreken. Bij deze kookworkshop nabij Eemnes zul je naast een gezellige dag, vooral ook een culinaire dag uit hebben.

Kookcursus nabij Eemnes; originele gerechten

Wij geven kookcursussen met gerechten van over de wereld. Je kunt bij ons terecht voor een Spaanse, Mexicaanse of Italiaanse kookcursus maar ook de pittige keuken van Thailand is bij ons bekend. Wij bieden elke groep, groot of klein, een op maat gemaakte kookworkshop aan waarbij we alleen gebruik maken van pure en niet gangbare gerechten. De kennis die je hier vergaart, kun je thuis weer opnieuw gebruiken om zo je familie te verrassen met een heerlijke maaltijd.

Kookworkshop nabij Eemnes als bedrijfsuitje

Indien je samen met je collega’s toe bent aan een gezellige dag, kun je bij De Kokkerie terecht voor een geweldige kookcursus. We zullen de dag beginnen met een drankje om vervolgens het recept door te nemen. Iedereen krijgt de begeleiding die nodig is om zo tot een heerlijk resultaat te komen. Wij kunnen groepen tot maximaal 14 personen ontvangen. Op deze manier blijft het persoonlijk en krijgt iedereen de juiste aandacht. Ben je benieuwd wat wij kunnen doen voor jouw bedrijf? Neem dan gauw contact op met ons.

Kookstudio in regio Eemnes; neem snel contact op

Toe aan een gezellige en culinaire dag of avond uit met je vrienden, collega’s of familieleden in de leukste kookstudio in regio Eemnes? Neem dan nu contact op met ons. Vul het contactformulier in op de website of neem telefonisch contact op zodat we jullie wensen met elkaar kunnen bespreken.

Deelname:      9 tot 14 personen
Kosten:            vanaf € 62,50 per persoon inclusief wijn, andere consumpties en receptuur

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op

Kookworkshops aan De Kookclub

Ervaringen

We hebben via de Volksuniversiteit de authentieke Chinese keuken geleerd. Wat een openbaring.

AnneMary
Het was een gezellige dag met mijn collega’s. Het is leuk om met elkaar te koken onder deskundige begeleiding van Carla.

Anette
Locatie is top! Dank voor de goede zorgen.

Kelly en Sander