Kookworkshop in regio Bussum?

Ben je toe aan een heerlijke en vooral gezellige dag of avond? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Wij bieden je verschillende kookworkshops aan waarbij er veel variatie is in de gerechten. Samen met je vrienden, collega’s of familieleden ben je welkom om gerechten te bereiden van over de hele wereld. Je wordt ingedeeld in kleine groepjes en gaat zo apart aan het werk om zo een variatie aan gerechten te bereiden. Zodra dit klaar is, gaan we met z’n allen aan de grote tafel zitten om zo te genieten van het eten. Dit in combinatie met een heerlijke glas wijn. Bij deze kookworkshop nabij Bussum zul je een heerlijke, culinaire en een gezellige dag uit hebben.

Kookworkshop nabij Bussum als bedrijfsuitje

Wanneer je samen met je collega’s een gezellige dag uit wilt hebben, kun je bij ons terecht voor het volgen van een kookcursus. De dag of avond begint met een drankje en hier op volgend nemen we met elkaar de receptuur door. Wij zullen iedereen ondersteunen om tot het beste resultaat te komen. Bij ons is het mogelijk om in groepen van maximaal 14 personen te komen. Op die manier houden we het persoonlijk en krijgt iedereen de juiste aandacht. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met ons.

Kookcursus Bussum; originele gerechten

Bij onze kookcursus in regio Bussum leer je gerechten te bereiden van over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan de pittige Thaise keuken. Daarnaast kun je bij ons Spaanse, Italiaanse of Mexicaanse kookcursussen volgen. Voor elke groep, van groot tot klein, bieden wij verschillende kookworkshops aan waarbij we originele gerechten gebruiken. Alle kennis die je hier op doet, kun je later thuis weer gebruiken om zo je familie te verrassen met een heerlijke exotische maaltijd.

Kookstudio nabij Bussum; neem snel contact op

Zin in een culinaire dag of avond met je vrienden, collega’s of vrienden in de leukste kookstudio van Bussum? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt het contactformulier op deze website invullen of telefonisch contact opnemen zodat we je wensen met elkaar kunnen bespreken.

Deelname:      9 tot 14 personen
Kosten:            vanaf € 62,50 per persoon inclusief wijn, andere consumpties en receptuur

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op

Kookworkshops aan De Kookclub

Ervaringen

We hebben via de Volksuniversiteit de authentieke Chinese keuken geleerd. Wat een openbaring.

AnneMary
Het was een gezellige dag met mijn collega’s. Het is leuk om met elkaar te koken onder deskundige begeleiding van Carla.

Anette
Locatie is top! Dank voor de goede zorgen.

Kelly en Sander