Kookworkshop in regio Hilversum?

Je bent op zoek naar een gezellige kookworkshop in de omgeving Hilversum? Kom dan naar De Kokkerie. Wij geven diverse kookworkshops. Wanneer je deelneemt aan onze kookworkshop, zul je verschillende gerechten van over de hele wereld bereiden op een ontspannende en leuke manier. Je gaat samen met je collega’s, vrienden of familieleden aan de slag in teamverband. Zo zijn er verschillende kleine groepjes om de gerechten te bereiden. Onze kookworkshop in de omgeving van Hilversum is geschikt voor iedereen, zolang je maar geniet van het koken. Wij hebben veel ervaring in het geven van kookworkshops en we krijgen alleen maar positieve reacties. Wij geven een gezellige kookworkshop met persoonlijke aandacht voor iedereen om zo met iedereen aan tafel te zitten om te genieten van de heerlijke gerechten die zelf bereid zijn.

Kookworkshop nabij Hilversum als bedrijfsuitje

Wanneer je met je collega’s een leuke middag of avond wilt hebben, kunt je bij ons terecht voor een gezellig bedrijfsuitje. We zullen starten met een drankje om hier op volgend het recent door te nemen van hetgeen wat we gaan bereiden. Koken gebeurt onder professionele begeleiding om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Bij ons is het mogelijk om voor groepen tot 14 personen langs te komen voor een bedrijfsuitje. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Kookcursus Hilversum; gezellige kookworkshops

Bij De Kokkerie kookcursus in regio Hilversum is er voor ieder wat wils. Ons doel is om je meer te leren over koken en dan met name met speciale ingrediënten. Daarnaast is het zeer ontspannend, leer je beter met elkaar samenwerken en zul je elkaar beter leren kennen. Je zult dus een gezellige dag of avond hebben waar je verschillende gerechten zult bereiden. Wanneer je de gerechten bereidt, zul je speciale technieken moeten gebruiken om tot het beste resultaat te komen. Deze worden vakkundig uitgelegd door ons. Bij deze kookcursus in de omgeving van Hilversum zul je heerlijke gerechten bereiden en kom je niks tekort.

Originele gerechten

Wat is er nou leuker om samen met je naaste(n) originele gerechten van over de hele wereld te bereiden. Je kunt bij ons terecht voor verschillende kookworkshops. Denk aan bijvoorbeeld Spaans, Italiaans of Thais, bij ons is het allemaal mogelijk. We hebben veel ervaring met gerechten van over de hele wereld. Op deze manier kunnen we diverse en vooral originele kookworkshops aanbieden in de omgeving van Hilversum. Doel is dat uiteindelijk iedereen kan genieten van de verschillende wereldgerechten. Alle kennis die je hier krijgt, kun je thuis weer gebruiken om zo je familie een heerlijke maaltijd voor te schotelen.

Kookstudio in Baarn; neem snel contact met ons op

Heb je zin in een gezellige avond met uw vrienden, collega’s of familieleden in de leukste kookstudio in regio Hilversum? Neem dan nu gelijk contact met ons op. Je kunt telefonisch contact opnemen of het contactformulier op de website invullen.

 

 

Deelname:      9 tot 14 personen
Kosten:            vanaf € 62,50 per persoon inclusief wijn, andere consumpties en receptuur

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op

Kookworkshops aan De Kookclub

Ervaringen

We hebben via de Volksuniversiteit de authentieke Chinese keuken geleerd. Wat een openbaring.

AnneMary

Het was een gezellige dag met mijn collega’s. Het is leuk om met elkaar te koken onder deskundige begeleiding van Carla.

Anette

Locatie is top! Dank voor de goede zorgen.

Kelly en Sander