Kookworkshop in regio Huizen?

Zin in een culinaire dag of avond samen met je vrienden, collega’s of familieleden? Kom dan naar de Kokkerie in regio Huizen. Wij bieden verschillende kookworkshops aan waar er een grote variatie in de gerechten zit. Je zult samen genieten van heerlijke gerechten die je zelf klaarmaakt van uit de hele wereld. Je wordt ingedeeld in kleine groepjes zodat iedere groep een ander gerecht bereidt. Wanneer alle gerechten klaar zijn, neemt iedereen plaats aan de gezamenlijke tafel in de ruime woonkamer om samen te genieten van alle heerlijke gerechten. Uiteraard mag een glas wijn daarbij niet ontbreken. Bij ons heb je niet alleen een culinaire dag uit maar ook vooral een hele gezellige dag uit met je naaste(n).

Kookcursus nabij Huizen; originele gerechten

Bij ons kun je kookcursussen volgen met gerechten van over de hele wereld. Of je nou een Spaanse, Italiaanse of Japanse kookcursus wilt, alles is bij ons mogelijk. Ook is de Thaise keuken met alle verschillende kruiden bij ons zeer goed bekend. Elke groep, van klein tot groot, kan een op maat gemaakte kookcursus bij ons krijgen. Alles wat je bij ons leert, kun je thuis weer gebruiken om zo een heerlijke maaltijd voor je familie te bereiden.

Kookworkshop nabij Huizen als bedrijfsuitje

Als je samen met je collega’s toe bent aan een gezellige dag uit, kun je bij ons terecht voor een heerlijke kookworkshop. De dag of avond begint bij ons met een drankje. Hierna zullen we gezamenlijk het recept doornemen. Iedereen krijgt alle begeleiding die nodig is om tot het beste resultaat te komen. Het is mogelijk om groepen tot 14 personen te ontvangen. Ben je benieuwd wat wij kunnen doen om jullie een geweldige dag te bezorgen? Neem dan snel contact op.

Kookstudio Huizen; neem snel contact op

Zin in een culinaire en gezellige dag of avond op stap met je vrienden, collega’s of familie in de leukste kookstudio in regio Huizen? Neem dan contact op met ons. Je kunt het contactformulier op de website invullen of een mail sturen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar om zo alle wensen te bespreken.

Deelname:      9 tot 14 personen
Kosten:            vanaf € 62,50 per persoon inclusief wijn, andere consumpties en receptuur

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op

Kookworkshops aan De Kookclub

Ervaringen

We hebben via de Volksuniversiteit de authentieke Chinese keuken geleerd. Wat een openbaring.

AnneMary
Het was een gezellige dag met mijn collega’s. Het is leuk om met elkaar te koken onder deskundige begeleiding van Carla.

Anette
Locatie is top! Dank voor de goede zorgen.

Kelly en Sander