Alle workshops

De workshops authentiek Chinees koken, de Franse haute cuisine en het Italiaanse comfort food zijn absoluut favoriet. Maar ook voor de seizoensgebonden cursussen, het perfecte kerstdiner, asperges met lam in het voorjaar of heerlijk wild in het najaar, bent u bij De Kokkerie aan het juiste adres.

Carla organiseerde de afgelopen twintig jaar ontzettend veel verschillende workshops. En staat uw bijzondere workshop niet in deze lijst, Carla houdt wel van een uitdaging! Zo kwam een aantal jaar geleden het verzoek voor authentiek Mexicaans. Via haar schoondochter komt ze in contact met een dame uit Mexico en krijgt ze de recepten. Uiteraard gaat Carla eerst zelf aan de slag voordat ze de workshop geeft.

Zo zijn de workshops bij De Kokkerie altijd origineel en vakkundig. Daarnaast zorgt Carla ervoor dat u thuis met de fantastische recepten aan de slag kunt. Zo verbaast u vrienden en familie!

De workshops

Italiaans ǀ Frans ǀ Grieks ǀ Thais ǀ Provençaals ǀ Caribisch ǀ Normandisch ǀ Marokkaans ǀ dim sum ǀ high tea ǀ tapas ǀ autentiek Chinees ǀ Indisch ǀ seizoensgebonden workshops als asperges met lam ǀ wildgerechten ǀ et cetera.

Bijzondere workshop?

Neem contact op met Carla en bespreek de mogelijkheden.

Alle Kookworkshops van De Kokkerie

Salade van zeeduivel met appel en kerrie

Alle Kookworkshops van De Kokkerie

Proost!