Corporate Cooking

De Kokkerie biedt een gezellige ambiance om uw zakenrelaties of collega’s te ontvangen voor een kookworkshop oftewel corporate cooking. Carla biedt verschillende soorten workshops aan, dus samen met haar kiest u de workshop die bij u en uw gezelschap past.

Op de dag van de workshop gaat u, na het doornemen van de receptuur, gezamenlijk dit culinaire diner bereiden (ongeveer 1,5 uur). Natuurlijk wordt u met raad en daad bijgestaan door Carla en haar professionele team. Uiteraard proeft u van de fijne borrelhapjes.

Als alle voorbereidingen zijn gedaan, neemt u plaats in de eetkamer van de villa aan een smaakvol gedekte tafel. De koks van De Kokkerie nemen nu alle taken over zodat u optimaal kunt genieten. Zij serveren u uw zelfbereide maaltijd en vullen uw glas met een bijpassende wijn. Deze verrassende avond wordt afgesloten met koffie en thee.

Deelname:      9 tot 14 personen
Kosten:            vanaf € 67,50 per persoon inclusief bijpassende wijn, andere consumpties en receptuur (mogelijkheid om te vergaderen tot 10 personen)

De Kookclub doet aan corporate cooking

De Kookclub

Corporate cooking is populair bij bedrijven

Service Organisatie Fernandes Bunschoten

Ervaringen

Super, fantastisch, culinair! Heel veel dank &
we komen terug.

Bert

Vanaf het begin gewoon gezellig. Een feestelijk gedekte tafel, veel plezier bij het koken en
tussendoor in de fijne tuin.

Barbara

Een super diner en goede verzorging! Heel veel dank voor de goede begeleiding. Enorm leerzaam.

De Kookclub