Kookworkshop in regio Naarden?

Heb je zin in een gezellige en vooral culinaire dag- of avond nabij Naarden? Dan zit je goed bij ons. Wij bieden diverse kookworkshops aan waarbij er verscheidene gerechten bereid kunnen worden van over de hele wereld. Samen met je familie, collega’s of vrienden kun je genieten van de lekkerste gerechten. Bij aankomst wordt iedereen ingedeeld in aparte groepjes zodat elke groep aan zijn- of haar eigen gerecht kan werken. Zodra dit voltooid is, gaan we gezamenlijk aan de grote tafel zitten om zo te genieten van het eten. Uiteraard mag een goed glas wijn hier niet bij ontbreken. Een kookworkshop nabij Naarden bij De Kokkerie staat garant voor een culinaire maar ook vooral gezellige dag of dagdeel.

Kookworkshop nabij Naarden als bedrijfsuitje

Tijd voor een leuk bedrijfsuitje? Wanneer je samen met je collega’s een gezellig dagje uit wilt hebben, kun je bij ons terecht voor het volgen van een kookworkshop. We zullen beginnen met een drankje vooraf om hierna de receptuur van de dag door te nemen. Iedereen krijgt de begeleiding die nodig is om zo tot een heerlijk resultaat te komen. Een bedrijfsuitje is mogelijk tot groepen van maximaal 14 personen. Op deze manier blijft het persoonlijk en krijgt iedereen de juiste aandacht. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons.

Kookcursus Naarden; bijzondere gerechten

Bij onze kookcursus nabij Naarden leer je gerechten te bereiden van over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan de pittige Thaise keuken. Daarnaast kun je bij ons Italiaanse, Spaanse of Indonesische kookcursussen volgen. Voor elke groep, van groot tot klein, bieden wij diverse kookworkshops aan waarbij we originele gerechten van over de hele wereld gebruiken. Alle kennis die je hier op doet, kun je later thuis weer gebruiken om zo je familie te verrassen met een heerlijke exotische maaltijd.

Kookstudio nabij Naarden; neem snel contact op

Zin in een culinaire dag of avond met je vrienden, collega’s of vrienden in de leukste kookstudio van Naarden en omgeving? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt het contactformulier op deze website invullen of telefonisch contact opnemen zodat we je wensen met elkaar kunnen bespreken.

Deelname:      9 tot 14 personen
Kosten:            vanaf € 62,50 per persoon inclusief wijn, andere consumpties en receptuur

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op

Kookworkshops aan De Kookclub

Ervaringen

We hebben via de Volksuniversiteit de authentieke Chinese keuken geleerd. Wat een openbaring.

AnneMary

Het was een gezellige dag met mijn collega’s. Het is leuk om met elkaar te koken onder deskundige begeleiding van Carla.

Anette

Locatie is top! Dank voor de goede zorgen.

Kelly en Sander