Frans, Spaans & Italiaans
Koken con amore!
Italië bekend om het heerlijke eten en de prachtige wijnen. De Italianen koken op een eenvoudige, maar bijzonder smaakvolle manier. Met de juiste ingrediënten kan iedereen Italiaans koken. De Fransen houden meer van exquise gerechten en de Spanjaarden kennen veel regionale keukens zoals Catalaans of Baskisch. De Spaanse keuken is veel meer dan paella, tapas of gazpacho.
Wat alle drie de keuken delen is de voorliefde voor verse producten: groenten, fruit, heerlijke vis- schaal- en schelpdieren, maar ook allerlei soorten kazen, worsten, vlees en wild.
Kies een kookworkshop en bepaal samen met Carla de invulling. Wilt u al jaren zelf pasta leren maken of kiest u voor een traditioneel Frans gerecht, het kan allemaal!
Deelname: 9 tot 14 personen
Kosten: vanaf € 67,50 per persoon inclusief bijpassende wijn, andere consumpties en receptuur
Heerlijke, kleine hapjes
Genieten van de verschillende gerechten