Kookworkshop Amersfoort

Bent u op zoek naar een leuke kookworkshop in de regio Amersfoort? Kom dan naar De Kokkerie. Wij bieden allerlei verschillende kookworkshops aan. Tijdens deze kookworkshop, leer je op een leuke en ontspannende manier verschillende gerechten vanuit de hele wereld op een heerlijke manier te bereiden. Samen met uw vrienden, collega’s of familieleden gaat u aan de slag. Dit gebeurt in teamverband waarbij we meerdere kleine groepjes maken om zo verschillende gerechten klaar te maken. Deze kookworkshop in de regio Amersfoort is voor iedereen geschikt, zolang je maar plezier in het koken hebt. Ondertussen hebben wij jarenlang ervaring in het geven van kookworkshops en de reacties zijn altijd positief. Een gezellige kookworkshop, waar persoonlijk aandacht wordt geschonken aan iedereen om zo uiteindelijk met z’n allen aan tafel te zitten om te genieten van het heerlijke eten.

Kookworkshop in Amersfoort als bedrijfsuitje

Indien u samen met uw collega’s een leuk bedrijfsuitje wilt hebben, kunt u bij ons terecht voor een gezellige middag of avond. Beginnend met een drankje, zullen we het recept doornemen van wat we gaan bereiden. Het koken gebeurt onder vakkundige begeleiding om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. We kunnen groepen tot maximaal 14 personen ontvangen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Originele gerechten

Originele gerechten bereiden, wat is er nou leuker om dit samen met uw vrienden te doen? Wij geven verschillende kookworkshops. Italiaans, Spaans, Thais, niets is ons te gek. Na alle jaren, hebben we veel ervaring met gerechten vanuit de hele wereld. Zo kunnen we originele kookworkshops geven rondom Amersfoort waarin er speciale gerechten bereid worden waarvan iedereen zal gaan genieten. De kennis die je op doet, kunt u later thuis weer toepassen om zo uw familie te verrassen met een heerlijke maaltijd.
Neem contact op voor meer informatie
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wie weet tot snel.

Deelname:      9 tot 14 personen
Kosten:            vanaf € 62,50 per persoon inclusief wijn, andere consumpties en receptuur

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op

Kookworkshops aan De Kookclub

Ervaringen

We hebben via de Volksuniversiteit de authentieke Chinese keuken geleerd. Wat een openbaring.

AnneMary
Het was een gezellige dag met mijn collega’s. Het is leuk om met elkaar te koken onder deskundige begeleiding van Carla.

Anette
Locatie is top! Dank voor de goede zorgen.

Kelly en Sander